Avşa Adası Otel

Avşa Otel – Avşa Adası Otel

Avşa Adası Otel

Selam Kaynatasızlar Sahur öncesi avşa otel anahtar kelimesine yönelik yeni yazımla karşınızdayım.  Baklava ile ilgili olan bir yazı vardı gerçi yazı değildi ilk oluşturduğum sayfa Avşa Adası Otel Linki tıklayarak hatırlayabilir veya görebilirsiniz.

fıstıklı baklava sevmem demiştim nedeni şudur. şimdi bu fıstık dediğimiz bitkide ülkenin en önde gelen şehri süphesiz gazianteptir ve baklavada da bu şehir yine aynıdır. bu ikisi birleşince nolur sizce? baklavanın yüzde 80 ini fıstık olur. bu arada avşa otel kelimesini vurgulamadık hiç bide avşa adası otel kelimesinide vurgulayalım tam olsun neyse konumuza dönelim. kardeşim bu fıstık bu memlekette çok yetişiyor diye o kadar abartmaya gerek var mı? bence yok. baklava dediğin hamuryla tatlısıyla güzel olur. midye şeklinde bi baklava çeşidi var. sorma gitsin ya. baklavadan eser yok.

Avşa Adası otelleri

 

yemyeşil. bide sarma gibi bi baklava var onu hiç sormayın. yahu bu kadar abartmaya ne gerek var arkadaş. avşa otel kelimesini biraz daha vurgulayayım. bu arada konumuza tekrar dönecek olursak. fıstık o kadar ucuz değil. fıstık yerine başka birşey kullanma ihtimali yüksektir. misal bezelye olabilir. saçmalıyosun ilyas reis dediğinizi duyar gibiyim.

neyse avşa otel kelimesi için yazdığım bu yazıya son verirken bi resim paylaşmak istiyorum sizinle. Avşa Adası Otel

Yorum bırakın